Today.ua

Київстар дарує місяць безкоштовного телебачення власникам деяких смартфонів

Київстар анонсував нову передноворічну акцію для своїх абонентів. Власники смартфонів Xiaomi отримають право користуватися пакетом "Сімейний" Київстар ТВ на три місяці. Акція триватиме з 16 грудня по 15 січня. Всі подробиці розповіли в прес-службі компанії.

За умовами акції, той, хто придбає будь-яку з акційних моделей смартфона Xiaomi протягом місяця дії акції, отримає автоматично промокод, який дозволить безкоштовно протягом трьох місяців використовувати пакет "Сімейний" в Київстар ТВ.

В даний пакет телевізійних послуг входить перегляд 162 телеканалів і доступ до онлайн-бібліотеки з 8000 серіалами і фільмами.

На даний момент, без урахування акції, пакет "Сімейний" для абонентів Київстар коштує 120 гривень за тридцять днів.

Акційними моделями смартфонів Xiaomi для участі в акції від мобільного оператора є: Xiaomi Мi 10Т, Xiaomi Redmi Note 9, Xiaomi Redmi 7. Вартість Київстар ТВ становить від 40 до 200 гривень на місяць, в залежності від кількості наданих телеканалів. Купуючи пакет послуг ТВ мобільний зв'язок можна істотно заощадити, при тому, що перший місяць користування телебаченням Київстар надає абсолютно безкоштовно.

Нагадаємо, Київстар запустив послугу "Ми разом", яка дозволяє абонентам вибрати один номер, на який можна буде телефонувати, навіть не маючи на рахунку ні копійки грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ