Today.ua

Київстар необгрунтовано списує у клієнтів гроші за інтернет-трафік

Київстар потрапив у черговий скандал зі списанням коштів з рахунків своїх клієнтів. Абонент Київстар на своїй сторінці в Facebook залишила негативний відгук про компанію після того, як у неї з рахунку необгрунтовано списали гроші за інтернет-трафік. Справа в тому, що клієнтка поповнила мобільний рахунок, але гроші вчасно не були зараховані, через що за користування послугами зв'язку Київстар зняв гроші в борг.

"Яким таким макаром після поповнення рахунку на 225 грн (вартість тарифу) в режимі польоту на вайфай, ви списуєте 10 грн за 1 день замість того, щоб включити мені мій тариф ??? Вам там скучно? Занадто багато абонентів? Чому при цьому в додатку висить начебто 225 грн і на наступний день я отримую смс про вкрадені 10 грн. але в додатку все ще висить 225 грн, тариф не підключений, але "сума недостатня". По *111# також залишок 225 грн. Чекаю на підключення свого тарифу, на вартість якого поповнила рахунок або кажу вам до побачення! », - написала абонентка Київстар.

Жінку обурило те, що мобільний оператор відразу не відреагував на її запит про перевірку вартості трафіку і не повернув списані гроші. Пізніше в компанії Київстар відреагували на відгук і відповіли, що "запити обробляються в порядку черги" і слід почекати. Нагадаємо, з 1 січня Київстар оновлює умови для абонентів контрактних тарифних планів і підвищує їх вартість. За бажанням користувачі зараз ще можуть змінити свій тариф на більш дешевий, але це не гарантує, що незабаром і його ціна також не зміниться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ