Today.ua

Київстар спростив процедуру поповнення мобільного рахунку для пенсіонерів

Київстар піклується про всіх своїх клієнтів і розробив спеціальну інструкцію, як навчити людей у віці поповнювати мобільний рахунок в режимі онлайн. Корисна інформація для пенсіонерів з'явилася на Facebook-акаунті мобільного оператора.

Для поповнення мобільного рахунку в онлайн-режимі необхідно зареєструватися в додатку "Мій Київстар". Після цього необхідно натиснути на клавішу "Поповнити", і вибрати зручний варіант для поповнення, наприклад, "Поповнення карти". Після цього залишається ввести номер картки, дату закінчення її дії та CVV, а потім підтвердити оплату.

Додатково в Київстар створили спеціальний відеокурс "Смартфон для батьків", в якому представлені докладні відеоінструкції про поповнення рахунку, управління мобільними додатками, оплату товарів онлайн, користування соціальними мережами та іншими корисними сервісами смартфона. Вся інформація викладена в доступній та зрозумілій формі. Як відомо, у Київстар є спеціальний тариф для літніх людей "Дзвінки для батьків" вартістю всього 60 гривень на місяць. Він включає в себе безлімітні дзвінки в мережі Київстар і всього 100 МБ інтернету. Однак, доступ до соцмереж в рамках даного тарифу абсолютно безкоштовний.

Нагадаємо, з 12 січня Київстар змінив умови нарахування безлімітного інтернету своїм абонентам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ