Today.ua

Київстар запустив довгоочікувану послугу: абоненти зможуть стежити один за одним

Можливість відстежувати місцерозташування певних абонентів за номером телефону тепер стала доступна і абонентам Київстар завдяки послузі "Маячок". Особливо корисна така опція для батьків, які хочуть весь час знати, де знаходиться їх дитина.

Підключити послугу можна, натиснувши комбінацію *147*1*4*3801234567#, де замість 1234567 - цифри номера абонента, якого потрібно додати в список друзів, чиє місцерозташування ви хочете відстежувати. Без дозволу другої сторони цього зробити буде не можна. Абонент, до якого ви хочете підключитися, отримає СМС-повідомлення з проханням підтвердити дозвіл на відстеження номера.

Отримувати інформацію на телефон про геолокацію ви зможете через SMS або MMS-повідомлення. Вартість послуги "Маячок"- 2 гривні. Зателефонувавши за номером 477*78, абоненти Київстар мають можливість підключити чотири безкоштовних запити за 53 копійки в день.

Щоб відключити послугу і перестати відстежувати обраного абонента, потрібно ввести комбінацію *147*1*5*номер#. Щоб побачити список всіх, чиє місце розташування вам доступно, введіть *147*1*3 #. "Маячок" дозволяє відстежувати на відстані від двохсот метрів до півтора кілометрів. Раніше повідомлялося, що у вересні Київстар порадував українців пакетом послуг "Смачний" всього за 100 гривень на місяць, а також оновив тарифну лінійку "Без кордонів", запустивши три нових тарифних плани для своїх абонентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ