Today.ua

Київстар змінює вартість застарілих тарифних планів для контрактних абонентів

Київстар з 1 січня оновлює умови для абонентів декількох старих контрактних тарифів, які були запущені не менше трьох років тому. Якщо абоненти не перейдуть на нові умови самостійно, їх тариф зміниться автоматично. Вартість тарифних планів Київстар для контрактних абонентів починається від 100 гривень на місяць.

За 7 днів до оновлення тарифів абоненти мають отримати на свій мобільний відповідне смс-повідомлення. У компанії вже повідомили, що для абонентів тарифу "Безлім" буде у два рази збільшена кількість хвилин для дзвінків на інші мережі та кількість SMS. Ці абоненти також зможуть без додаткових оплат користуватися послугою "Домашній інтернет".

Контрактні абоненти тарифного плану "Спілкування без меж" сплачуватимуть 125 гривень на місяць, користувачі "Розваги без меж" - 185 грн на чотири тижні. Найдорожчі тарифи від Київстар коштуватимуть 300 гривень. Підключення нових абонентів безкоштовне.

Крім контрактних тарифів, Київстар оновить умови та вартість у тарифах "Київстар ТВ", "Домашній Інтернет" і "Все разом". За бажанням користувачі зараз ще можуть змінити свій тариф на більш дешевший, але не існує гарантії, що незабаром і його ціна не зміниться.

Нагадаємо, Київстар розширює 4G-мережу і до кінця року запровадить нову технологію VoLTE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ