Today.ua

Київстар змінив умови нарахування безлімітного інтернету: озвучені нові тарифи

Київстар ввів єдині умови для усіх користувачів мобільного інтернету. Йдеться не про основний трафік, а про використання додаткових мегабайт. Тепер усі абоненти передплаченої і контрактної форми обслуговування зможуть отримати додатковий інтернет лише у двох випадках.

Раніше абоненти Київстар могли отримати протягом дня тільки до 250 МБ або до 500 МБ, а потім мобільний інтернет продовжував працювати на швидкості 2G, тобто в межах 32−128 Кбіт/сек. З 12 січня умови змінилися. Усі абоненти мобільного оператора тепер зможуть отримати додатково до 1000 МБ мобільного інтернету протягом дня. Після їх використання буде діяти безлімітний мобільний інтернет на максимальній доступній швидкості. За наявності покриття це може бути пропускна здатність 3G/4G.

Додатковими пакетами інтернету від Київстар користується невелика кількість користувачів, зазначають в компанії. Отримати мегабайти інтернету можно у разі, якщо у вас закінчився основний трафік в тарифі, або якщо ви не встигли внести абонплату за місяць, але продовжуєте користуватися мобільним інтернетом.

З 12 січня почали діяти уніфіковані умови. Абоненти Київстар зможуть отримати додатково до 1000 МБ мобільного інтернету протягом дня.

Що стосується тарифів, то 100 МБ додаткового інтернету від Київстар коштує 10 грн. За добу можна замовити 10 таких пакетів. Якщо комусь цього недостатньо, отримати інтернет можна з послугою "День онлайн 1000 МБ" за 15 грн/добу або «День онлайн 4000 МБ» за 30 грн/добу. Використати мегабайти потрібно виключно до кінця поточної доби, коли ви замовили послугу.

Нагадаємо, мобільні оператори в Україні можуть відмовитися від безлімітного інтернету, бо їм невигідно надавати абонентам безкоштовні послуги у великих об'ємах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ