Today.ua

“Новій пошті“ наступає на п'яти нова служба: обіцяють доставити замовлення за лічені години

"Новій пошті" буквально на п'яти наступає інший надавач поштових послуг, який має намір залишити позаду усіх своїх конкурентів на ринку експрес-доставок. Група компаній Meest, яка також надає послуги на ринку поштових доставок, обіцяє залишити всіх позаду у швидкості доставок, інформує gsminfo.

За словами президента Ростислава Кисіля, жодна поштова служба України навіть і близько не пропонує такої швидкості доставок. Надавачі нового поштового сервісу обіцяють при доставці замовлення вкластися у п'ять годин.

Замовити таку послугу можна без проблем. Треба лише підійти до будь-якого поштомату Meest, заповнити бланк, підтвердити замовлення і після цього лише чекати. Упродовж п'яти годин замовлення буде у вас.

Щоправда, зробити його треба до 11 години, щоб кур'єри встигли упродовж дня доставити вантажі. До речі, усе це можна зробити й у мобільному додатку. Треба лише активувати його у себе в смартфоні і через нього внести оплату, а в поштоматі лише відсканувати  QR-код.

Щоправда, в такому сервісі діє обмеження по вантажу замовлення, яке може бути доставлено таким чином. Він не повинен перевищувати 10 кілограмів. Поки ця послуга працює в тестовому режимі. І тому ті, хто вирішить її випробувати, будуть у виграші. Їм доведеться сплатити лише стандартні 29 гривень комісії. Все решта поки – безкоштовно.

"Наша аудиторія на 70% складається з ділових людей, які цінують свій час. Все зроблено саме для таких користувачів – їм не потрібно шукати почтомати, тому що вони розміщені практично в кожному великому супермаркеті столиці, а заповнити форму для відправки можна в своєму смартфоні за пару хвилин", - розповів Ростислав Кисіль.

Він розраховує, що цей сервіс швидко набуде популярності. І не лише через свою швидкість, а ще й тому, що він мінімізує контакти між людьми при доставці замовлення, що особливо актуально тепер, коли в світі лютує коронавірус.

Послуга експрес-доставки  поки доступна лише жителям столиці. Якщо вона приживеться в Києві  і стане популярною, то її поширять й на інші міста, каже керівник Meest.

Нагадаємо завдяки активній діджиталізації "Нова пошта" стає доступнішою для своїх клієнтів. Тепер, якщо у вашому смартфоні підключений мобільний додаток "Дія", то ви можете обійтися без паперових документів.  Вашу особистість ідентифікують на "Новій пошті" за лічені хвилини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ