Today.ua

Kиївстар продовжить дарувати безлімітний інтернет своїм абонентам: умови акції

Один з найбільших українських операторів мобільного зв'язку Київстар продовжує радувати своїх абонентів цінними подарунками. Акцію, в рамках якої абоненти можуть отримати безлімітний інтернет в подарунок, вирішено продовжити. Як виконати умови акції та отримати подарунок від Kyivstar?

Умови акції Київстар «Безлімітний інтернет для смартфонів» максимально прості. Абоненти, які в точках роздрібного продажу компанії (офф- або онлайн магазинів) придбають акційний смартфон-4G, автоматично стають учасниками акції.

Варто відзначити, що дана акція повинна була завершитися ще в березні 2020 р, але свої корективи в плани Київстар внесла епідемія коронавіруса. Весняний локдаун привів до тимчасового закриття магазинів Kyivstar, тому здійснити роздачу подарункового безліміту в повному обсязі не вдалося. Крім того, в період, коли більшість підприємств були закриті, українці не мали можливості придбати новий 4G-смартфон. У зв'язку з цим, в Київстар вирішили продовжити дію акції з двох причин: по-перше, щоб якомога більше громадян України змогли придбати акційний гаджет і отримати безкоштовний безлімітний інтернет до нього в подарунок, а по-друге, щоб стимулювати людей більше сидіти вдома , занурюючись в розваги всесвітньої павутини.

До слова, якщо смартфон був придбаний в онлайн магазині, то протягом двох тижнів до нього буде підключений безкоштовний безліміт, якщо ж на даному номері вже підключена така послуга, то її можна оформити на будь-який інший номер Kyivstar. Термін дії безлімітного інтернету за умовами акції триватиме три місяці.

Раніше стало відомо, що Київстар ввів особливі умови для абонентів, які не оплачують вчасно свій тарифний план.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ