Today.ua

Lifecell підвищує вартість мобільного зв'язку на 30 грн: які тарифні плани подорожчають

Lifecell - один з найбільших і популярних в Україні операторів стільникового зв'язку, а це значить, що багатьом українцям, які користуються послугами даної компанії, доведеться платити за дзвінки та інтернет більше. У Lifecell відзначили, що підвищення цін не торкнеться деяких тарифних планів.

Так, з 4 листопада 2020 року подорожчають тарифні плани по передоплаті. Частина тарифів зовсім закриють, а користувачам запропонують скористатись іншим, з новими умовами і абонплатою. Наприклад, може бути зменшено кількість безкоштовних СМС-повідомлень або хвилин для розмови поза мережею Lifecell.

Уже зараз підібрати собі інший тариф з новим пакетом послуг від Lifecell слід абонентам, які користуються такими тарифними планами: «Все включено Ultra 79», «Все включено L» «Зачьотній S» і «Зачьотній M». Як повідомляється, подорожчання буде дуже великою, щомісячна плата збільшиться на 10 - 30 гривень. Підвищення вартості торкнеться таких тарифів: «Лайфхак 2019», «Лайфхак 2020», «4 безліміті», «хайп», «Смарт L», «Смарт М», «Зроби сам», «Лайфхак Контракт», «Десятка», «особливі Розмови», «Гаджет Смарт», «Практичний», «Пільговий», «Гаджет Планшет», «Абсолютна Свобода M», «Божевільний рік», «Гіга Майнінг», «Гаджет Роутер».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що один з найбільших українських операторів мобільного зв'язку Lifecell планує незабаром запустити в продаж eSIM для Apple Watch.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ