Today.ua

Корисні можливості Viber для роботи і спілкування, про які мало хто знає

Якщо ви часто і багато спілкуєтеся з друзями, колегами і родичами в Viber, то вам варто познайомитися з деякими його інструментами. Повірте, ці можливості зроблять подальше використання мессенджера простішим і цікавішим.

1. Геолокація. Цей інструмент особливо буде корисний сім'ям з дітьми. Включіть в Viber на телефоні дитини автоматичне визначення місцеположення, і ви будете завжди знати, де зараз ваше чадо.

2. Автоматичний переклад повідомлень. Ця функція значно розширить коло вашого спілкування в месенджері. Весь інтелектуальний перекладач зніме мовний бар'єр, переводячи повідомлення на рідній для вас мову.

3. Бот «Незабудка». Ні, мова не йде про кольорах. Офіційний чат-бот «Незабудка» був створений, щоб користувачі могли планувати свої справи і нічого не забувати. У потрібний момент бот нагадає вам про похід до стоматолога чи про намічену важливу зустріч. 4. Опитування або квіз. У будь-якому чаті або співтоваристві ви можете натиснути на відповідний значок внизу екрану. Введіть своє питання і додайте варіанти відповіді. Інші користувачі зможуть за пару секунд висловити свою думку.

5. Створення стікерпаков. Не можна сказати, що це дуже важлива функція в Viber, але, безумовно, цікава. З унікальними стікерами ваша бесіда буде більш емоційно яскравою і захоплюючою.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Google задіяв штучний інтелект: щоб знайти пісню, потрібно її наспівати пошуковику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ