Today.ua

Samsung випустить смартфон Galaxy для бідних: скільки буде коштувати топовий гаджет

У компанії Samsung перейнялися доступом бідняків до якісних смартфонів, що підтримують 5G-зв'язок. Нова модель вже отримала свою назву - Galaxy S20 FE 5G. За попередніми даними, гаджет за ціною буде досить доступним і демократичним.

За словами інсайдерів, Galaxy S20 FE 5G, створений «для бідняків» буде коштувати від 750 - до 876 доларів США. Для смартфона з подібним набором можливостей це відмінна ціна, особливо якщо порівнювати її з вартістю звичайного Galaxy від Samsung.

Варто відзначити, що на даний момент компанія Samsung намічається випуск бюджетної моделі смартфона не підтвердила. Однак аналітики стверджують, що інформація правдива. Більш того, інсайдери стверджують, що за 750 доларів можна буде придбати у вільному продажу Galaxy S20 FE 5G, а його топову версію - за 876 доларів США. У ТОП-версії обсяг пам'яті смартфона складе 512 гігабайт. Перші партії гаджетів для бідних надійдуть в продаж на території Канади. Про те, який набір характеристик включать в смартфон Galaxy S20 FE 5G, призначений для реалізації на території України, поки не відомо. Експерти впевнені, що вартість телефону для бідних в нашій країні буде значно дешевше, ніж для канадців.

Що стосується характеристик, то Galaxy S20 FE 5G - це досить потужний і продуктивний гаджет, обсяг пам'яті 128 - 512 ГБ, оперативна пам'ять - 6 або 8 ГБ, а також чіпсет Snapdragon 865. Смартфон оснащений трьома об'єктивами фотокамер в одному блое на 8, 12 и 12 Мп. За поки що непідтвердженими даними на ринку Galaxy S20 FE 5G з'явиться в жовтні 2020 року.

Дізнайтеся також, які найшкідливіші програми на Android крадуть ваші гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ