Today.ua

В Київстар тепер можна телефонувати безкоштовно без поповнення рахунку: як підключити нову послугу

Вельми цікава і корисна послуга недавно була запущена мобільним оператором Київстар. Підключення «Ми разом» дозволить телефонувати в будь-який час дня і ночі навіть тоді, коли на рахунку зовсім немає грошей, а час безлімітних дзвінків давно вичерпано.

Послуга «Ми разом» дозволяє вибрати і підключити один номер, важливо, що абонент повинен теж користуватися стільниковим зв'язком Київстар. В рамках послуги ви зможете дзвонити на зазначений номер абсолютно завжди і незалежно від того, внесли ви абонплату або забули це зробити.

Переваги послуги «Ми разом» зможуть випробувати абоненти Київстар, які підключені до стільникового зв'язку оператора на умовах передоплати. Обраним номером в рамках даної послуги можуть бути абоненти Київстар незалежно від умов їх тарифних планів. Підключитися до послуги безлімітних і безкоштовних дзвінків можна, зайшовши в додаток «Мій Київстар» і вибравши відповідне меню. Також абоненти мають можливість підключити послугу, зателефонувавши на номер 535 або зайшовши в будь-який фірмовий магазин Київстар. Ще одна можливість підключення: оформити USSD-запит *535*380ХХХХХХХХХ#, де ХХХХХХХХХ - номер телефону, на який ви хочете безкоштовно телефонувати.

Нагадаємо, раніше Київстар запустив новий сервіс «Віртуальна мобільна АТС», яка дає можливість інтегрувати мобільні і фіксовані телефони в складні бізнес-процеси компаній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ