Today.ua

Vodafone приготував сюрприз своїм абонентам: повний безліміт всього за 50 грн

Неймовірно вигідний тарифний план пропонує своїм абонентам мобільний оператор Vodafone. Усього за 50 гривень в 4 тижні обіцяють максимально приємні умови, сервіси, дзвінки, інтернет - все по безліміту!

Новий тарифний пакет від Vodafone пропонує на безлімітного основі здійснювати дзвінки всередині мережі та на номери інших операторів, скільки будь без обмежень шукати потрібну інформацію в Інтернеті, а також повний і безкоштовний безліміт на Youtube, Netflix, Megogo.

З огляду на, що багато українців дві третини мобільного трафіку витрачають на перегляди відеороликів, Vodafone вирішив подарувати безліміт на найпопулярніші сервіси у Всесвітній павутині, які надають доступ до відео контенту. Тепер можна переглядати фільми та відеокліпи, не замислюючись про витрати і не підраховуючи витрачені гігабайти. Vodafone рекомендує своїм користувачам підключитися до послуги Video Pass, саме вона дозволяє забути про гигабайтах і просто насолоджуватися переглядом. Підключити її не складно, достатньо набрати на своєму телефоні комбінацію *313*1#. Потім натисніть клавішу виклику.

Вартість даної послуги 50 гривень, обов'язково подбайте, щоб на вашому рахунку була ця сума, перед тим, як наберете вказану цифрову комбінацію. Але це необхідно лише тим абонетов Vodafone, які використовують тарифні плани, в яких не передбачена дана послуга. Якщо ж ви підключите пакет Joice, то додатково оплачувати безліміт вам не доведеться.

І ще один маленький нюанс: вимкніть VPN, інакше система вважатиме трафік платним.

Нагадаємо, раніше Vodafone запустив вигідний соціальний тариф всего за 3 гривні в день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ