Today.ua

Київстар почне брати з абонентів гроші за інтернет-трафік

Київстар вводить окрему тарифікацію послуг для абонентів передоплати. Нові тарифи вступлять в дію з 21 жовтня. З четверга один мегабайт трафіку мобільного інтернету у мережі Київстар буде коштувати десять копійок.

Мобільний оператор анонсував, що всі послуги, включаючи інтернет, дзвінки на міські номери, інтернетом, СМС-повідомлення, будуть тарифікуватися окремо у тому випадку, якщо у вас немає грошей на рахунку.

Якщо гроші на рахунку є і місячний тариф оплачений, тоді ніяких додаткових коштів з рахунку Київстар знімати не буде. Якщо ж у вас недостатньо грошей на рахунку, щоб оплатити черговий пакет послуг, тоді тарифи на використання інтернету та інших послуг будуть такими:

За доступ до Інтернету абонентам доведеться заплатити десять копійок за мегабайт. Оплата буде діяти протягом усього дня, навіть якщо абонент поповнить свій рахунок. А вже з наступного дня знімуться гроші за стандартний пакет послуг.

Нагадаємо, з 15 жовтня по 30 грудня включно в мережі Київстар діє акція "Щасливий день", в рамках якої абоненти Київстар зможуть один день на тиждень безкоштовно користуватися безлімітним мобільним інтернетом і дзвінками в мережі оператора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ