Today.ua

“Київстар“ запровадив нову послугу, що дозволяє телефонувати зовсім без грошей: як нею скористатися

Нова послуга від компанії "Київстар" буде корисна багатьом клієнтам. Компанія дозволяє своїм клієнтам вибрати один номер, на який можна буде телефонувати, навіть не маючи на рахунку ні копійки грошей. Ця послуга називається "Ми разом", повідомляє офіційний сайт "Київстар". Таким чином, можна буде зв'язатися з власником обраного номера, навіть якщо у вас на рахунку зовсім порожньо. Така послуга може також стати вирішальною при виникненні форс-мажорних обставин, коли терміново потрібно зробити дзвінок, а поповнити рахунок немає ніякої можливості.

Підключити у себе цю послугу можна кількома способами:

Є ще один момент, який робить цю послугу дуже зручною. Номер, з яким ви хочете мати такий безперебійний зв'язок, можна змінювати. Причому, робити це можна щомісяця.

Нагадаємо, оператор "Київстар" масово оповіщає своїх абонентів щодо підвищення тарифів на зв'язок. При цьому в самій компанії заявили, що це не буде механічне підвищення тарифів. Нібито компанія збільшує спектр своїх послуг клієнтам. До того ж додатково отримані доходи "Київстар" хоче інвестувати в поліпшення якості своїх послуг. Вони підуть на створення 4G-покриття в маленьких населених пунктах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ