Today.ua

“Нова пошта“ попередила клієнтів про можливі перебої з доставкою посилок

Компанія "Нова пошта" попередила своїх клієнтів щодо можливої затримки з доставкою посилок. Повідомлення про це опублікувала прес-служба компанії.

"Нова пошта" може затримати доставку посилок не зі своєї вини, а з об'єктивних причин, що склалися через погоду. В останні дні у багатьох регіонах України на дорогах спостерігається сильне обмерзання. Через ожеледицю паралізовано рух транспорту, як на багатьох внутрішньоміських трасах, так і на міжміських. Не стали винятком й автомобілі "Нової пошти", який доставляють вантажі в різні регіони нашої країни.

"У зв'язку з погіршенням погодних умов, ожеледицею на дорогах України можливі затримки доставок вантажів. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб ваші посилки приїхали в пункт призначення вчасно", - пишуть у прес-службі поштової компанії.

Очевидно, в таких умовах клієнтам також потрібно піти назустріч пошті і подбати про завчасну відправку посилок. Особливо, якщо вони хочуть, щоб їхні відправлення прийшли до Нового року або встигли вчасно до іншої потрібної дати.

Нагадаємо, "Нова пошта" тепер приймає документи клієнтів не тільки на паперових носіях, а й в електронному вигляді. Для того, щоб скористатися цим сервісом, потрібно лише бути користувачем мобільного додатку "Дія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ