Today.ua

“Нова пошта“ і локдаун: стало відомо, як поштовий оператор працюватиме під час жорсткого карантину

Стало відомо про те, як працюватиме "Нова пошта" під час локдауна. Після новорічних та різдвяних свят "Нова пошта" повернулася до свого звичайного графіку роботи. Незважаючи на початок жорсткого карантину в Україні, поштовий оператор обіцяє здійснювати відправлення в звичайному режимі.

Більшість відділень "Нової пошти" працюватимуть за звичним графіком: з 8:00 до 21:00. Втім, можливі деякі відхилення від цього графіка. Тому про роботу кожного відділення можна дізнатися на сайті "Нової пошти". Для цього згори сторінки потрібно вибрати в меню "Відділення".

8 січня в Україні офіційний вихідний. Однак, незважаючи на це, "Нова пошта" вже  працює в звичному режимі. Раніше, 7 січня, все відділення відпочивали.

Взагалі, за умовами локдауна, що почався в Україні, усі поштові сервіси будуть продовжувати працювати без обмежень. Єдине обмеження може бути пов'язано з правилами перебування в приміщеннях поштових відділень. Зокрема, у "Нової пошти" вже траплялися конфлікти з клієнтами, які порушують масковий режим. Природно, в умовах локдауна, все карантинні вимоги будуть виконуватися ще жорсткіше.

Нагадаємо, перед новорічними святами Державна митна служба затіяла масову перевірку посилок, які йдуть через "Нову пошту". Через це багато поштовмх відправлень не встигли доставити вчасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ