Today.ua

ПриватБанк відкрив відділення, в якому немає персоналу, а кожного відвідувача впізнають при вході

ПриватБанк відкрив відділення, в якому немає кас і жодного персоналу. Проте клієнти можуть пройти в ньому повне обслуговування. Причому кожного з них на вході розпізнають.

ПриватБанк відкрив цей новий цифровий офіс в партнерстві з платіжною системою МастерКард. Своє дітище банкіри назвали Concept Store (Концептуальний Магазин). Незвичайне відділення розташувалося в Києві, на Майдані Незалежності, 2. Воно абсолютно порожнє - в плані наявності біологічного життя, зате в офісі повно різної розумної техніки, здатної задовольнити запити клієнта не гірше, а деколи й краще, ніж живі люди.

Тут немає жодної каси і ні душі персоналу. Кожного клієнта на вході ідентифікує біометрична система. Тобто, проникнути в банк невпізнаним і так само піти з нього, нікому не вдасться. В Concept Store є все для зручної роботи клієнтів:

Керівництво ПриватБанку каже, що років через 5 подібні офіси можуть з'явитися по всій Україні. У них буде врахований досвід цього Concept Store і, можливо, внесені правки з урахуванням цього досвіду.

"Тут ми вивчаємо, якими саме новими технологіями буде зручно користуватися клієнтам. Ми не говоримо, що саме такі відділення з'являться по всій Україні через 5 років, але ми впевнені, що кращі з тих концепцій, сервісних моделей і технологій, які тут тестуються, дійсно будуть впроваджені по всій мережі ", - поділився заступник голови правління ПриватБанку з розвитку бізнесу Разван Мунтеану.

У новому отделеніїі також, за теперішньою "модою", враховані всі карантинні вимоги. Є індивідуальні засоби захисту, обладнання для скринінгу температури і дезінфектори.

Нагадаємо, ПриватБанк дарує своїм клієнтам смартфони за перекази PrivatMoney. Випробувати удачу зможуть ті клієнти, які оплатять картою Mastercard, принаймні, три покупки на суму від 50 грн кожна до 15 березня включно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ