Today.ua

У Києві на Софійській площі оселився Святий Миколай від ПриватБанку

ПриватБанк спільно з компанією VISA створив у Києві голограму Святого Миколая. Віртуальний святий з'являтиметься щодня з 19 грудня по 7 січня на Софійській площі, йдеться у повідомленні на Facebook-акаунті ПриватБанку.

Голограма буде інтерактивна, розповідають у ПриватБанку. Улюблений святий читатиме вірші, а також пропонуватиме містянам розгадати загадки. Він з'являтиметься на Софійській площі у вечірніх сутінках, щодня – із 16-ї до 22-ї години.

Віртуальний посланець ПриватБанку з'являтиметься кожні 10 хвилин – так, щоби без нього не нудьгували, і щоби подивитись на нього могли навіть випадкові перехожі.

Але це ще не всі дива, які на свята очікуються на Софійській площі. У цій же локації створили інтерактивну стіну і снігову кулю, які дуже легко активуються. Для цього доволі будь-якої картки VISA ПриватБанку. Причому все це робиться безкоштовно.

"Цей проєкт ми створили, щоб Святий Миколай зміг стати частиною свята, хоча йому, як і всім дідусям, цього року краще залишатися вдома. Для свята не повинно бути жодних кордонів і обмежень!" – пише прес-служба банку.

Нагадаємо, ПриватБанк запустив новорічну акцію, в ході якої можна буде виграти 50 гривень на свій мобільний рахунок, а також інші призи. Банк заохочуює клієнтів кафе і ресторанів залишати в цей нелегкий час чайові для персоналу цих закладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ