Today.ua

Vodafone зробив повністю безкоштовним доступ до YouTube та інших сервісів

Оператор мобільного зв'язку Vodafone порадував своїх клієнтів ще однією послугою. Тепер він скасував плату за YouTube та деякі інші сервіси.

Послуга Video Pass, за якою ці популярні сервіси не підлягають обліку і не оплачуються, була доступна клієнтам Vodafone і раніше. Однак саме підключення цієї послуги коштувало 50 гривень на місяць. Тепер же, в рамках акції, ця послуга підключається безкоштовно. Причому оператор продовжив термін дії цієї акції до середини січня 2021 року. Для того, щоб підключитися до неї, клієнтам Vodafone потрібно лише набрати комбінацію цифр *313#.

Це забезпечить клієнтам безлімітний доступ на такі популярні сервіси як YouTube, MEGOGO і Netflix. При цьому клієнтам слід знати, що ця послуга від Vodafone не включає вартість передплати на ці відеохостінги, а лише забезпечує безлімітний трафік на них. Тобто, маючи підписку, ви можете завантажити з них скільки завгодно інформації.

Послуга Vodafone Video Pass тепер доступна в таких передплатних тарифних планах:

Vodafone RED EXTRA XS, Vodafone RED EXTRA S, Vodafone RED EXTRA М, Vodafone RED EXTRA L, Vodafone Device M, Vodafone Device L, Vodafone LIGHT, Vodafone RED XS, Vodafone 4G Smart XS, Vodafone 4G Smart S, Vodafone 4G Smart M, Vodafone RED S, Vodafone RED M, Vodafone RED L, Vodafone Partner, Vodafone UNLIM 3G, Vodafone UNLIM 3G Plus, Vodafone RED EXTRA XS 2, Vodafone Family Plus, Vodafone Family, Vodafone SuperNet Start_2019, Vodafone SuperNet Pro_2019, Vodafone SuperNet Unlim, Vodafone SuperNet Turbo_2019, Vodafone SuperNet Pro-1_2019, Vodafone SuperNet Start, Vodafone SuperNet Pro, Vodafone SuperNet TURBO, Vodafone SuperNet Pro, Vodafone ZAHID.

Доступна ця послуга також і в контрактних тарифних планах. Зокрема, її можна підключити в тарифах: RED, Vodafone RED, лінійці Vodafone Ultra, Vodafone Ultra VIP і Device 4G.

Нагадаємо, Vodafone також передбачив розкішний подарунок для своїх майбутніх клієнтів. Вони можуть отримати цілий рік безкоштовного зв'язку від цього оператора. Потрібно лише купити в рамках цієї акції смартфон і вставити в нього сім-карту Vodafone.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ