Today.ua

TikTok закриває акаунти підлітків і вводить нові правила безпеки

Популярний відеосервіс TikTok 13 січня ввів нові параметри безпеки, які стосуються користувачів від 13 до 17 років. Тепер акаунти підлітків до 15 років стануть закритими, і їх зможуть переглядати тільки "друзі" користувача.

У компанії ввели ряд нових правил безпеки, і тепер для різних вікових груп будуть діяти різні обмеження. В першу чергу вони торкнуться цільової аудиторії TikTok - користувачів 13-15 і 16-17 років.

Введена заборона на коментування відео, створених дітьми 13-15 років. Ці користувачі тепер можуть вибирати між друзями або ніким для свого облікового запису; параметр "Усі коментарі" видаляється.

Згідно з новими налаштуваннями безпеки, функції Duet і Stitch в TikTok тепер доступні тільки для контенту, створеного користувачами у віці 16 років і старше. Для користувачів у віці від 16 до 17 років настройка за замовчуванням для Duet and Stitch тепер буде встановлена ​​на Friends.

Дозвіл завантажувати відео встановлено тільки для користувачів старше 16 років. Інші користувачі можуть вирішити, чи хочуть вони дозволити завантаження своїх відео.

Обмеження за замовчуванням також діють для користувачів 13-15 років. Для них при виборі параметра "Пропонувати обліковий запис іншим" встановлено значення "Вимк."

Таким чином, всі акаунти в TikTok підлітків до 15 років стануть приватними, і їх зможуть дивитися тільки ті підписники, яких схвалив сам користувач. Будуть обмежені можливості коментування відео молодих користувачів, коментувати зможуть або "друзі" або ніхто. Створити дует можна тільки з користувачем від 16 років, при цьому від 16 до 17 років можна користуватися такою функцією тільки з "друзями".

Нагадаємо, в компанії Viber назвали свої інструменти безпеки, яких немає у інших месенджерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ