Today.ua

Vodafone дарує своїм абонентам п'ять гігабайтів інтернету на день: названі умови

Vodafone вирішив зробити подарунок своїм абонентам, яким можна скористатися в будь-який зручний час. Якщо ви, наприклад, забули поповнити мобільний рахунок вчасно, то без зв'язку не залишитеся. Замовивши послугу "День без турбот", абоненти Vodafone отримують п'ять гігабайтів інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі, і тридцять хвилин на дзвінки по всій Україні абсолютно безкоштовно.

Пропозиція від Vodafone може стати вигідною в різних ситуаціях. Щоб підключити "День без турбот", введіть комбінацію *101*888#. Можна також натиснути "Підключити послугу" на офіційному сайті мобільного оператора. На рахунку потрібно мати хоча б дві копійки, і бути підключеним до одного із зазначених нижче тарифних планів:

Послуга "День без турбот" від Vodafone буде діяти двадцять чотири години з моменту, як ви отримаєте СМС-повідомлення про підключення. Вже через тиждень в разі потреби знову можна буде скористатися даною послугою.

Нагадаємо, що у Vodafone є ще одна вигідна акція, яка триватиме до кінця зими - "З Vodafone всі свої", в рамках якої абоненти можуть отримати безлімітний зв'язок з усіма мобільними операторами і безкоштовний інтернет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ