Today.ua

Vodafone дарує своїм абонентам привітання від Діда Мороза за символічну ціну

Vodafone подарує своїм абонентам незвичайний подарунок до Нового року - віртуального Діда Мороза. Щоб отримати особисте привітання від головного символу Нового року, наберіть короткий номер 2021. Скористатися цією послугою і привітати себе і близьких з Новим роком абоненти Vodafone зможуть до 1 січня включно.

Розмова з віртуальним Дідом Морозом буде коштувати всього 50 копійок. З абонентами буде розмовляти спеціальний голосовий робот з досить великим словниковим запасом. Поспілкуватися з ним зможе як дорослий, так і дитина. Сценарій розмови буде різним, залежно від віку абонента. При розмові Дід Мороз обов'язково поцікавиться, як вас звуть, як ви себе вели протягом року, і який подарунок хочете отримати на свято.

За словами начальника відділу по зв'язках з громадськістю Vodafone Вікторії Рубан, через пандемію цього року Дід Мороз не зможе прийти в будинок до кожного, але через це казку у дітей забирати не можна. Саме тому Vodafone вирішив подарувати людям хоча б віртуальну казку. Інші мобільні оператори також, можливо, приєднаються до цієї акції. Бот віртуального Діда Мороза розробила компанія EVE.calls, яка займається впровадженням штучного інтелекту в сферу бізнес-комунікацій. Створений Дід Мороз зможе подарувати святковий настрій кожному бажаючому, і все це за цілком символічну плату.

Нагадаємо, Vodafone розробив послугу, завдяки якій українці зможуть консультуватися з медиками у форматі smart-клініки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ