Today.ua

Vodafone пропонує абонентам рік безкоштовних дзвінків та інтернету

Vodafone запустив нову акцію, приурочену до Нового року. Щоб весь наступний рік безлімітно користуватися послугами мобільного оператора, необхідно у період з 1 грудня по 31 січня придбати один зі смартфонів, на які поширюється акція. Напередодні свята, можливо, комусь із близьких знадобиться нова техніка, і пропозиція від Vodafone стане якраз у нагоді.

Vodafone подарує усім абонентам, що візьмуть участь в акції, тарифний план «Vodafone SuperNet Pro», в межах якого у абонентів буде рік безкоштовних розмов. Тариф передбачає десять гігабайтів мобільного інтернету на місяць, безлімітні розмови всередині мережі, 150 хвилин на інших операторів, а також 50 хвилин на іноземні номери.

Щоб стати учасником акції та отримати до 12 місяців зв’язку у подарунок вам необхідно придбати смартфон в мережі магазинів Vodafone або на сайті vodafone.ua/shop, встановити SIM-карту Vodafone в акційний смартфон, поповнити рахунок на 5 грн і зателефонувати за номером 111. Коли пакет Vodafone SuperNet Pro буде активований, ви автоматично стаєте учасников акції. Щоб дізнатися, скільки акційних днів для дзвінків у мережі вам ще залишилося, потрібно натиснути комбінацію *365*#.

Ознайомитися з переліком смартфонів, які беруть участь в акції, можна на сайті vodafone.ua. Серед акційних смартфонів, що можна придбати зі знижкою, телефони Samsung, Nokia и Tecno Spark.

Нагадаємо, в рамках акції "З Vodafone всі свої" абоненти мобільного оператора можуть до 28 лютого 2021 року включно користуватися безлімітними дзвінками та інтернетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ