Today.ua

Vodafone запустив найдешевший тариф у своїй лінійці

Vodafone запустив найдешевший тариф у своїй лінійці всього за 35 гривень на місяць. Тариф Vodafone 4G Smart XS доступний для всіх користувачів мобільного оператора і пропонує повний пакет послуг за доступну ціну.

У вартість тарифу входить 1 ГБ 4G/3G інтернету, можливість скористатися акцією "YouTube без перерв", безліміт на вхідні та вихідні дзвінки у мережі Vodafone та 100 хвилин на інші мережі по території України.

Підписавшись на YouTube Premium, користувачі тарифу 4G Smart XS зможуть безкоштовно переглядати будь-який контент без реклами, не лише на телефоні, але й на інших пристроях.

Усі інші додаткові послуги можна замовити у мобільного оператора за гроші. Вартість дзвінків за кордон коливається в межах від 1 до 10 гривень за хвилину розмови.

Vodafone також пропонує, незалежно від вашого пакету послуг, активувати опцію Vodafone Video PASS. Після цього абонентам буде надано безкоштовний доступ до YouTube Premium і безліміт для перегляду відеоматеріалів з сайту YouTube. Акція діятиме до 28 лютого 2021 року включно. Після закінчення терміну її дії послугу можна буде продовжити, однак вже платно.

Нагадаємо, нещодавно Vodafone представив ще один вигідний тарифний план всього за 50 гривень на місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ