Today.ua

Xiaomi рекордно знизив ціни на свій популярний смартфон

На цьому тижні китайська компанія Xiaomi оголосила про чергове офіційне зниження цін на всі версії флагманського смартфона Xiaomi Mi 10. Стандартна версія, яка оснащена 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам'яті, тепер коштує всього 490 доларів. Тепер сучасний та високотехнологічний смартфон від китайського виробника стане ще більш доступним.

Версія Xiaomi Mi 10, яка оснащена 8 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам'яті, тепер коштує 520 доларів, а старша версія з 12 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам'яті, подешевшала до 580 доларів.

Модель Xiaomi Mi 10 є на сьогоднішній день однією з найпопулярніших серед користувачів. Смартфон побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 865, має 108-мегапіксельну камеру, екран AMOLED діагоналлю 6,67 дюйма з частотою 90 Гц, акумулятор ємністю 4780 мА·год, підтримку швидкої зарядки потужністю 30 Вт, стереодинаміки і модуль NFC. Xiaomi Mi 10 виділяється OLED-екраном. У лівому куті лицьового боку є отвір під 20-мегапіксельну фронтальну камеру, а під дисплеєм встановлений дактилоскопічний сенсор. Також в складі камери є 13-мегапіксельний ультраширококутний модуль з еквівалентною фокусною відстанню 12 мм.

Корпус смартфона складається з алюмінієвої рамки і двох скляних панелей Gorilla Glass. Роз'єм для навушників відсутній. Захистом від води/пилу за стандартом IP68, якою оснащені багато сучасних смартфонів, Xiaomi Mi 10 похвалитися не може.

Раніше повідомлялося, що Xiaomi представила свою зарядку Xiaomi 80W Wireless Charging Technology, яка була визнана найшвидшою бездротовою зарядкою у світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ