Today.ua

Xiaomi випустила нову смарт-розетку з голосовим управлінням

Компанія Xiaomi випустила на ринок новий пристрій під назвою MIJIA Smart Wall Socket. Це унікальна смарт-розетка з функцією голосового управління, на яку можна замінити будь-яку традиційну розетку в вашій оселі.

За допомогою смарт-розетки від Xiaomi, користувач зможе отримувати інформацію про споживання енергії і підключатися з її допомогою до інших пристроїв платформи Xiaomi IoT. Ввімкнути або вимкнути розетку можна на будь-якій відстані з мобільного пристрою.

Вартість MIJIA Smart Wall Socket в рамках краудфандінга становить близько $7. У роздрібному продажі пристрій від Xiaomi з'явиться за ціною не нижче $9. Спочатку продукт почне продаватися в рідному Китаї, а потім з'явиться і в інших країнах. Новий девайс має елегантний, мінімалістський дизайн. Випускається тільки в білому корпусі. Конструкція MIJIA Smart Wall Socket ідентична розетці Aqara Smart Wall Socket від Xiaomi.

Компанія Xiaomi запускає через свій майданчик колективного фінансування нові пристрої для смарт-будинку, серед яких "розумні" пилососи, електросамокати, бритви, фени, годинники, фітнес-браслети, смарт-телевізори, очисники повітря, камери спостереження, роли для фітнесу та інші сучасні девайси. Виробник встановлює не захмарні ціни на свої пристрої, щоб зробити їх доступними для різних сегментів користувачів.

Раніше повідомлялося, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 отримав конкурента від OnePlus.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ