Today.ua

Київстар оновив умови підключення найдешевшого тарифу в своїй лінійці

Київстар разом з іншими мобільними операторами підвищує вартість своїх тарифних планів, але залишає один доступний тариф, яким зможуть скористатися люди літнього віку. Контрактний тариф "Дзвінки для батьків" вартістю всього 60 гривень на місяць з 6 по 24 січня можна підключити за номером 466.

На даний момент це найдешевший тариф в лінійці Київстар. Мінімальна вартість інших тарифних планів стартує зі 100 гривень в місяць.

Так як "Дзвінки для батьків" це контрактний тариф, то до 11 лютого включно абонентам Київстар для його підключення необхідно відвідати офіційний магазин мобільного оператора і підписати договір на обслуговування в рамках даного тарифу. З собою потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. У тому випадку, якщо абонент не зможе підписати договір протягом зазначеного періоду, то його автоматично переведуть на тарифний план "Київстар Комфорт". Підключити тарифний план "Дзвінки для батьків" можуть вже діючі абоненти Київстар  віком не молодше шістдесяти років. У тарифний план входять безлімітні дзвінки в мережі оператора і невеликий пакет інтернету, достатній для поновлення необхідних програм.

Крім того, Київстар зробив на час акційними ще один контрактний тариф. Тарифний план Smart Max, який коштував раніше 300 гривень на місяць, у січні в рамках акції "Простий старт" знижений в ціні всього до 100 гривень на місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ