Today.ua

Київстар запускає бюджетний соціальний тариф: чому вигідно підключити

Київстар на початку вересня оновлює умови ряду тарифних планів. Популярний пакет послуг "Smart Регіон", який представляє оновлену версію старого тарифного плану "Безлім+", поповниться додатковими послугами і стане доступним для всіх користувачів. Вартість тарифу складе всього 100 гривень.

Таким чином, популярний тариф стане фактично соціальним, і буде доступний до підключення абонентам у всіх регіонах України.

До складу тарифу "Smart Регіон" входять повністю безлімітні дзвінки в мережі Київстар, 300 хвилин для дзвінків на інші напрямки по Україні і для міжнародних дзвінків, 30 гігабайтів мобільного інтернету, можливість без додаткової плати користуватися сервісами "Київстар ТВ" з пакетом "Легкий", Star Guard Lite і Mobile ID.

Перерахованих вище послуг має цілком вистачити на місяць, навіть найактивнішим абонентам. Однак, якщо цього виявиться замало, то, наприклад, замовити інтернет можна буде додатково за 10 грн 100 МБ. Абоненти, які підключать "Smart Регіон" до 7 вересня, першими отримають оновлений пакет послуг за доступною ціною, у порівнянні з іншими тарифами мобільного оператора.

Нагадаємо, Київстар порадував своїх абонентів, запустивши в роботу революційну послугу оплати страхового поліса з мобільного рахунку. Щоб скористатися послугою, потрібно зайти на сайт офіційного маркетплейса страхової компанії "УкрФінСервіс" і виконати ряд дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ