Today.ua

December Core Update 2020 в Google: в компанії оголосили про початок грудневого оновлення ядра

В Google попередили про нове глобальне оновлення алгоритмів пошукової системи. December Core Update стартував у четвер, 3 грудня 2020 року, про це повідомив співробітник компанії Денні Салліван у спільноті для вебмастерів Google.

Оновлення алгоритмів пошукової системи впливає на абсолютно всі сайти в Мережі, в тому числі і ЗМІ. Останній апдейт, здійснений Google в травні поточного року, обрушив популярність багатьох інтернет-порталів. Як відіб'ється на ранжируванні пошукових запитів оновлення December Core Update, поки невідомо.

Google оновлює алгоритми, щоб поліпшити роботу пошукової системи. Мета компанії - надання користувачам максимально релевантного і якісного контенту, який буде в точності відповідати запитам. Подібні апдейти пошукової системи Google проводять три-чотири рази на рік, а крім цього, практично щодня фахівці компанії непомітно для користувачів роблять дрібні оновлення, для поліпшення роботи пошукача.

Нагадаємо, раніше в компанії Google оголосили про запуск програми, яка дозволить заробляти гроші всім бажаючим. Поки новинка проходить тестування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ