Today.ua

Lifecell запустив зручний тариф за мінімальною ціною

20 Гб інтернету, безліміт в мережі та 700 хвилин на інші оператори - Lifecell запустив найзручніший тариф за мінімальною ціною. Мобільний оператор пропонує широкий спектр послуг всього за 80 гривень на місяць.

Український мобільний оператор Lifecell пропонує клієнтам перейти на новий тариф, вартість якого на сьогоднішній час є однією з найнижчих. При цьому в нього входить маса «плюшок» - від кількості інтернету до хвилин на інші оператори.

Всього за 80 гривень на місяць клієнти, які обрали тариф «Смарт Лайф», отримають 20 гігабайтів інтернету. Також в цю вартість входять безкоштовні дзвінки всередині мережі та 700 хвилин на інші оператори та стаціонарні телефони по всій території України.

Примітно те, що даний тариф дається не на 4 тижні, як было заведено у мобільних операторів раніше, а на цілий операторський місяць - 28 днів.

Нагадаємо, мобільний оператор Lycamobile запустив доступний тариф за 1 гривню в день. У нього входять безліміт в мережі, 200 хвилин на інші оператори, 300 дзвінків за кордон і 4Гб інтернету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ