Today.ua

Vodafone продовжив свої клієнтам акцію на безлімітний зв'язок за 1 копійку: як підключити послугу

Мобільний оператор Vodafone вирішив продовжити своїм клієнтам на лютий акцію по безлімітному зв'язку за 1 копійку.  Учасники акції можуть отримати від оператора необмежений зв'язок лише за 1 копійку на місяць. Правда, скористатися такою можливістю можуть не всі.

Акція поширюється лише на тих клієнтів Vodafone які, крім чинного мобільного номера, мають ще один - недіючий, але робочий. Причому, вони не користувалися цією старою сім-картою, як мінімум, два місяці.

Як підключитися до акції Vodafone

Потрібно, перш за все, переконатися, що Vodafone надсилав вам SMS-повідомлення з пропозицією взяти участь в цій акції. Потім потрібно надіслати на номер 3575 повідомлення зі своєю діючої картки з номером картки, яка зараз не діє. Причому номер картки потрібно записати в міжнародному форматі (380ХХХХХХХХХ).

Після цього вам прийде повідомлення про те, що акцію вам підключили. Таким чином, ви отримаєте на три місяці додатковий номер з безлімітним зв'язком за одну копійку в місяць строком на три місяці.

В акції можуть взяти участь абоненти передплатної форми підключення, крім тарифів Смартфон Стандартний, Yezzz і Vodafone Partner.

Нагадаємо, Vodafone дав рекомендації, як можна домогтися більш високої швидкості інтернету. Підвищити її можна як зі сторони провайдера, так і з боку користувача.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ