Today.ua

Vodafone першим в Україні запустив унікальну послугу для абонентів

Vodafone запустив в Україні унікальну послугу, яку інші мобільні оператори своїм абонентам не пропонують. Тепер українці зможуть консультуватися з лікарями в форматі smart-клініки, яка отримала назву "Здорро". Послуга запущена спільно з компанією Botkin.pro.

На даний момент в клініці працює Вже 1100 фахівців трьохсот різних спеціальностей, які будуть допомагати абонентам Vodafone вирішувати їх питання по здоров'ю.

За допомогою спеціального додатку можна буде поспілкуватися з обраним лікарем, зайти в особистий кабінет пацієнта з історією звернень і результатами консультацій, отримати онлайн консультацію в текстовому або відео форматі з висновками лікаря, почути думку альтернативного профільного фахівця. Запис на онлайн-прийом доступна в будь-який зручний час. Дані про лікарів і пацієнтів будуть розміщені в спеціальному сховищі, яке відповідає всім нормам нинішнього українського законодавства і високим світовим стандартам. Вибрати фахівця допоможе рейтинг лікарів. Для жителів невеликих містечок і сіл смарт-клініка стане чудовою можливістю отримати консультацію провідного фахівця без необхідності виїжджати кудись далеко.

У компанії Vodafone працюватимуть над тим, щоб інтегрувати в систему «Здорро» різні пристрої, починаючи від смарт-годинників і закінчуючи безліччю спеціальних професійних мобільних пристроїв. Всі ці пристрої з часом будуть продаватися в магазинах роздрібної мережі Vodafone Україна.

Сервіси, створені на базі «Здорро», повинні будуть допомогти розширити можливості сучасної медицини за допомогою штучного інтелекту, IoT і Big Data аналітики, зазначає керівник телемедичної платформи Вotkin.pro.

Раніше повідомлялося, що Vodafone напередодні новорічних свят вже вдруге за рік підвищує вартість своїх тарифних планів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ