Today.ua

Vodafone розпродає iPhone за акційною ціною: умови акції

Vodafone влаштував в мережі своїх магазинів масштабну акцію. Напередодні виходу новинки від компанії Apple (iPhone 12. - Ред), мобільний оператор вирішив розпродати стару модель iPhone. Купити iPhone SE 2020 (64 ГБ) зараз можна за 10999 грн, виконавши умови підключення.

За умовами акції, купити iPhone SE зі знижкою в 3000 гривень зможуть ті абоненти, які погодяться укласти контракт на один рік на користування тарифом Red XL (250 грн / місяць) і оформити річну страховку телефону "СмартОК" за 1680 грн.

Аналітики Vodafone відзначають, що в Україні більше 60% неофіційних смартфонів виробництва Apple, тому мобільний оператор хоче "сформувати в Україні цивілізований ринок білого мобільного рітейлу", і продає тільки офіційні мобільні пристрої.

Акція триватиме до 18 жовтня 2020 року. Всі бажаючі можуть відвідати один з офіційних магазинів Vodafone і оновити свій смартфон. 15 вересня має відбутися презентація новинок від компанії Apple, на якій представлять оновлену версію операційної системи iOS 14, зразок нового покоління "розумних" годин Apple Watch і новенький iPhone 12. За інформацією інсайдерів, презентацію нового iPhone можуть перенести через карантин на жовтень.

Нагадаємо, до 10 жовтня Vodafone дарує школярам від 500 грн до 1000 грн на бонусний рахунок за покупку одного з акційних смартфонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ